Δελτίο Τύπου - Λειτουργία Κεντρικών Γραφείων

Μαρ 16, 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης του PHOENIX REGISTER OF SHIPPING S.A. και δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων με τον COVID-19 στην χώρα μας, λαμβάνοντας ταυτοχρόνως υπ'όψιν τα επιβεβλημένα μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του ιού SARS - CoV-2,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 13/03/2020 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δοκιμαστική λειτουργία του Οργανισμού εξ' αποστάσεως με την μέθοδο της τηλεργασίας.

naftemporiki banner 728x90

Κατόπιν αυτού και με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με απόφαση της Διοίκησης, προληπτικά από την Δευτέρα 16/03/2020 και μέχρι νεωτέρας, ο Οργανισμός θα λειτουργεί εξ' αποστάσεως αξιοποιώντας την υπάρχουσα ηλεκτρονική του υποδομή ενώ στο κεντρικό γραφείο θα βρίσκεται με φυσική παρουσία μόνο προσωπικό ασφαλείας, με σκοπό να διασφαλίζεται η ομαλή ροή εργασιών, και να συνεχίζεται απρόσκοπτα η έκδοση και η αποστολή/παράδοση των πιστοποιητικών και λοιπών εγγράφων.

Η επικοινωνία με τον Οργανισμό θα διεξάγεται ως συνήθως, μέσω των υφιστάμενων τηλεφωνικών γραμμών (εξωτερικών και εσωτερικών) ενώ οι επιθεωρήσεις προγραμματίζονται και διενεργούνται κανονικά.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 - Κεντρικά Γραφεία Φοίνιξ Νηογνώμων Α.Ε