Εκπαιδευτική συνεργασία Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και Phoenix Maritime Academy of Phoenix Register of Shipping στον τομέα της Ναυτιλίας

Μαϊ 15, 2017

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την υπογραφή μνημονίου εκπαιδευτικής συνεργασίας του Phoenix Maritime Academy και της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στον τομέα των Ναυτιλιακών Σπουδών. Παρατίθεται παρακάτω, προς ενημέρωσή σας, το σχετικό δελτίο τύπου ενώ θα ακολουθήσει και ξεχωριστή ανακοίνωση με λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σπουδών.

 

---- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ----

Εκπαιδευτική συνεργασία Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και Phoenix Maritime Academy of Phoenix Register of Shipping στον τομέα της Ναυτιλίας

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και o Phoenix Register of Shipping για την από κοινού υλοποίηση βασικών και εξειδικευμένων προγραμμάτων στον τομέα της Ναυτιλίας.

photos22


Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης, με παρουσία 60 ετών στην Ελληνική αγορά. Μέλημα της είναι να παρέχει στο κοινό της, αυτόνομα ή σε συνεργασίαμε διακεκριμένους οργανισμούς και ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς και δημιουργούν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στους σπουδαστές της. Από τον Ιανουάριο 2017 εντάχθηκαν στο εκπαιδευτικό της πλάνο σεμινάρια επιμόρφωσης στη Ναυτιλία.


Ο Φοίνικας με εξουσιοδότηση σαν Αναγνωρισμένος Οργανισμός για την διεξαγωγή επιθεωρήσεων και έκδοση των προβλεπόμενων θεσμικών πιστοποιητικών για πλοία υπό Ελληνική σημαία με βάση την Εθνική νομοθεσία, αλλά και αναγνώριση ως νηογνώμονα από τις ναυτιλιακές αρχές και άλλων κρατών, και με παρουσία σε 14 χώρες, ίδρυσε την Phoenix Maritime Academy για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, που ετοιμάζουν τα αυριανά στελέχη σε στεριά και θάλασσα.


Οι δύο φορείς, έχοντας κοινή αντίληψη για την σημασία της εκπαίδευσης για την εξέλιξη του κλάδου της Ναυτιλίας,  ενώνουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και παρέχουν από κοινού προγράμματα βασικής και εξειδικευμένης εκπαίδευσης και πιστοποίησης, που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σύγχρονες απαιτήσεις των ναυτιλιακών εταιρειών.

 


photos2

 

 

 

Το πρώτο σεμινάριο εξειδίκευσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές με τίτλο «Διεθνής Συνθήκη για τη Ναυτική Εργασία (MLC)» θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαΐου.

Ο πλήρης κατάλογος των προγραμμάτων που θα προσφερθούν έως το τέλος του έτους είναι αναρτημένος στις ιστοσελίδες www.hau.gr/management και https://www.phrs.gr/el/academy/maritime-business

 

hau14590093 911518922316528 6649924370120161418 o