Εγκαίνια γραφείου της Φοίνιξ Νηογνώμων Α.Ε. στη Ζάκυνθο.

Φεβ 14, 2017
Σε μια εξαιρετική εκδήλωση στον «Κόκκινο Βράχο» στη Ζάκυνθο, το Σάββατο 11/02 όπου συμμετείχε σύσσωμος ο χώρος των τοπικών πλοιοκτητών και ιδιοκτητών τουριστικών σκαφών, ο Οργανισμός μας, παρουσίασε και εγκαινίασε τα νέα του γραφεία, στα πλαίσια της ευρύτερης ανάπτυξης ενός ισχυρού και εκτεταμένου  δικτύου αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. 
FIRST
 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Κος Άρης Αρβανιτάκης, πλαισιωμένος κι από άλλα στελέχη του Φοίνικα, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πορεία του Φοίνικα, τις προοπτικές και τις δραστηριότητες του νηογνώμονα στο νησί της Ζακύνθου, ένα χρόνο μετά την αρχική του εμφάνιση εκεί.
FOURTH
 
Η μόνιμη παρουσία του οργανισμού στο νησί διασφαλίζει στους τοπικούς πλοιοκτήτες άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους, χαμηλό κόστος και ποιοτικές υπηρεσίες. Η Κα Νικολέτα Τσουκαλά που στελεχώνει ως επιθεωρητής το γραφείο έχει ήδη δυναμική παρουσία στο χώρο και συμπυκνωμένη εμπειρία στο αντικείμενο, στοιχεία που διασφαλίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
 
 
THIRD
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο Κος Αρβανιτάκης τόνισε ότι η ασφάλεια των πλοίων και των επιβατών αλλά και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος διασφαλίζονται με τον καλύτερο τρόπο, σε όλα τα σκάφη που επιθεωρεί ο Οργανισμός.
 
 
SECOND
 
Το νέο γραφείο του Οργανσιμού στο νησί, βρίσκεται στην οδό Κάλβου 87, στο κέντρο της πόλης και, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι, ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα εξής: 
  Σταθερό τηλ.:(26950) 22270
  Κινητό (Υπόψιν Κας.Τσουκαλά): 6985656594