Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Ο ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ με βάση την μακρόχρονη επαγγελματική του εμπειρία στον συστημικό έλεγχο ναυτιλιακών εταιρειών και εφαρμογή των διαφόρων ναυτιλιακών κωδίκων σε πλοία και λιμενικές εγκαταστάσεις, οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και αναλαμβάνει την διεξαγωγή ελέγχων, ως ανεξάρτητος φορέας επιθεωρήσεων – πιστοποιημένος κατά ISO 17020-2012, με κεντρικούς άξονες:

  1. Τον Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρησης (ISM CODE)
  2. Την Διεθνή Σύμβαση γιά την Ναυτική Εργασία όπως εφαρμόζεται σε πλοία, διαχειρίστριες εταιρείες, διαχείριση ανθρώπινων πόρων για εργασία σε πλοία
  3. Τον Διεθνή Κώδικα γιά την Ασφάλεια Πλοίων & Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ISPS CODE)
  4. Την Διερεύνηση Ναυτικών Ατυχημάτων, εντοπισμό και ανάλυση αιτιών, σχεδιασμό και υλοποίηση προληπτικών ενεργειών.
  5. Διερεύνηση, ανάλυση και εντοπισμό υφιστάμενων και δυνητικών αστοχιών στην διαχείριση πλοίων στα πλαίσια εφαρμογής των απαιτήσεων των διεθνών συμβάσεων του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια οργανώνονται και διεξάγονται, κατά παραγγελία, είτε στη διαχειρίστρια ναυτιλιακή εταιορεία είτε επί του πλοίου είτε ακόμη στις εγκατάσεις του οργανισμού με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 15 ατόμα με πλήρη οπτικοακουστική υποδομή. Οι ημερομηνίες καθορίζονται με τρόπο ευέλικτο και λειτουργικό παρέχοντας την καλύτερη σχέση κόστους-ποιότητας.

Γιά τους συμμετέχοντες όλων των σεμιναρίων εκδίδεται βεβαιωτικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Οργανισμό εδώ.